Tuesday, March 22, 2011

Home Sweet Home Part 1

Yippiiieeee kengkawan...last week azie dapat balik umah...even sekejap pun dh rasa sangat2 bersyukur dan seronok sangat...walaupun banyak lagi aktivit yang x sempat azie lakukan...tp okeys la...len kali azie blk lagi..insyaAllah balik terus before puasa tahun nie...

okeys jom kita mulakan dgn suasana dalam bas dulu ek..adik sepupu azie yg kecik tu ikut..so banyak gambar dia la kan...

nie la muka konon2 sedih menangis2..tp bila dh sampai umah maklong dia terus lupa mama dia...huhuhuhu

next kitorg g hot air balloon dan tengah hari tu azie pergi ke kenduri kahwin kawan belajar kt UTM Jinni dan Fazil...jom layan gambar yek..sbb azie x tau nk cite apa..kite layan pic je la hari nie..nanti lain kali or next entry kita cite panjang2 k...

ni bukan donut J.co, big apple or dunkin donut...but sedap sangat donut nie...lupa plak azie apa nama donut nie...ni breakfast kami di hot air balloon

kak jim bersama doraemon...sangat cute kan doraemon tu..

kak yatie dan doraemon...

clown yang sedih..kesian tgk clown nie...

hot air balloon yang banyak...

sambung jap lagi la yek...hikhikhikhikhik saje nat uat part2...sbb ada byk keje nak uat..nanti kita sambung kan..hikhikhikhik...






No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...