Wednesday, March 16, 2011

My Dream High

mati lah macam nie...rase nye azie janji nk uat entry ni dr minggu lepas lagikan...tapi hari ni baru nak tulis...ampun kan saya penunggu gua blog...hehehehehe.

pasal dream high pe la yang cik azie kita ni nak cite nie...korang semua ingat x...entry azie yg lepas-lepas...azie ada cerita pasal drama korea...n salah satu nye dream high...cerita tu bagi azie best dan lagu dia pun best...apa yang membuat lagu tu bertambah best ialah maksud lagu tu....azie ni ada satu perangai pelik sikit...klu azie dengar lagu..azie suka cari lirik dia...tak kisah la lagu tu dalam bahasa apa sekali pun...then bila maksud dia best lagi lah azie suka...salah satu nya dream high nie...

nape azie suka?sbb azie de satu impian yang tinggi untuk dicapai....jd lagu nie mcm memberi semangat pada azie...sebab lirik nya amat bersesuaian dengan situasi azie sekarang...sbb azie tgh sambung master n sekarang insyAllah azie di semester yang terakhir..tp ada sedikit kemalasan di situ untuk writing thesis...so untuk memberi semangat selain berdoa azie suka dengar lagu ni denga lirik nye sekali...sebab dia mengingatkan azie tentang impian dan cita-cita azie...

okeys la kali ni x nak cerita panjang-panjang..azie upload video nie share ngan korang semua k..kalau korang suka...korang leh cari kat youtube...kalau nk download drama nie...leh tinggal kan komen kat azie k....

okeys...lets enjoy watching this MV

video





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...