Thursday, March 31, 2011

Annyeonghaseyo

Selamat Pagi Semua...Hello Gorgeous!!!!!!!!!!!!

pagi nie azie nak share satu cite..kejadian berlaku ketika azie dlm kawasan utm dan on the way nak ke fakulti...kiranya benda ni baru berlaku pagi tadi kejap tadi...ada seorg staff aka mamat ni..bawa kereta dengan handphone kat tgn n dia nk kuar simpang...azie ni dari jalan lurus...so kita pun jln je la kan macam biasa..alih2 mamat ni yang bawa kerete *** 9322 nie main kuar je...x beri signal ke apa ke...wahhhhhh sudah lemak nie..nasib baik azie x cium bontot kereta dia..tapi rase hangin je la kan satu badan...nak hon x leh la plak..pasai apa ntah UTM skrg buat peraturan n letak papan tanda x leh hon..ermmm abis kalau jumpa kereta2 mcm nie..mcm ne? x kan kalau dh de kes langgar baru nak sedar kan...dia staff byk duit boleh la bw kete mcm tu..azie ni dh la student je kalau berlanggar tadi...mcm mana nak bayar..nak korek dr mana duit...

jangan ingat bila kita staff kita leh bawa kereta sesuka hati je...kan dlm utm nie ramai student yang bawa motor..kalau tetiba td yg kt tempat azie ni motor x ke dh terpelanting dh..hermmmm x paham dgr warga kita nie yang bawa kereta main suka-suka diorg je...bila dicabar sikit je mula la bw kereta macam hantu...x paham langsung..lagipun td bukan nye lambat pun lg...baru kul 7.30am...dan lagi satu UTM nie x pergi or lari mana2 pun..bangunan nyer tetap tercongok gak kat Skudai nie hah...

p/s: to *** 9322...watch ur driving style okeys...jangan kerana ko satu hari nanti org lain melayang nyawa or cacat..menyesal seumur hidup ko nanti...







No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...