Wednesday, March 30, 2011

Xde tajuk arinie nye post sbb sbnr nyer byk benda nak ditulis..banyak cite yang nak dikongsi...tapiiiiiiiiiiii bila teringat nak tulis or mood tu dtg mesti time tu tgh kt luar ke...dalam toilet ke or paling penting saat mata ni nak tutup untuk tido di mlm hari...huhuhuhuhuhu....bila dh duk depan PC or lappy n nak start tulis mesti dh lupa....huhuhuhuhuhu...macam mana ya?

Benci..benci..benci dengan situasi sebegini...rasa macam bongoks sangat sebab benda macam tu pun leh lupa kan...macam mana nak bg anak cucu baca kisah azie kalau bila nak tulis je lupa..bila nak tulis je lupa...menci tau.... :( ... dah la azie nie jenis kalau nak ingat balik kena pergi balik pada situasi masa azie terfikir benda tu...menci..menci...menci....

okeys la nanti kalau azie dh ingat apa yang azie nak story2 azie buat entry lagi k...bye2..

p/s: baru perasan last week banyak sangat entry...this week macam x de satu pun...ni baru la nak uat entry..emmm penyakit malas dah kembali nampak nyer...






No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...