Friday, April 2, 2010

Balik…….

Yatta………yippie…segala mcm perkataan yg menggembirakan lah yek…

Hehehehehe…nape gembira benar Aziah nie ek…

Aziah gembira sbb dia nk blk umah mama dan babah dia…wow heaven nye dpt blk umah sendiri…tido atas katil sendiri..duk dlm bilik sendiri…nengok tv dgn keluarga…wow x sabar nye…doakan perjalanan kite selamat sampai yek… ^_~….klu dh mood nk blk harus lah mood tuk buat research x de kan..mood de lah di awing-awangan…perasaan gembira saje…

Esok dgr2 mama saya nk uat mkn2 sikit..de BBQ lagi…nt sy update ye psl tu..tp yg penting sym mg x sabar dh nie…lambat nye kul 5….nape kul 5 plak?kul 5 de lah waktu sy nk amik teksi n pergi ke perhentian bus sri putrid..dan kul 5.30 sy akan bergerak blk ke seremban…nape plak seremban?sbb nilai x de hentian bus so seremban de lah yg terdekat..hehehehehhe

Okeys sy de sedikit rasa bangga di sini..bkn bangga pep n kwn2 smua…bangga sbb sy dh rajin tuk update blog saya ni…kalau tak..haruslah berhabuk dan bersawang bagai blog ini…sape yg baca or follow blog nie mesti tau kan (erkkkk de ke org baca?)xpe la anggap je ada…saya buat blog pn sekadar suka2..n sekadar tmpt tuk berkongsi cite dan melepasakan bebanan masalah yg byk menghantui diri ini….

Lalalalalalalalalalala nk belanja family mkn la…sbb dpt duit biasiswa NSF…mesti diorg seronok…saya pn seronok juga….







No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...