Tuesday, April 13, 2010

Senibong

mati lah saya..entry pasal makan2 kat umah aritu x cite2 lg dh skip terus ke entry senibong...huhuhu....Senibong?senibong ni kat mana?senibong nie kt JB...JB kat mane?area permas jaya..ikut bakar batu boleh ikut highway pasir gudang pun boleh...parking mcm ne?parking okeys byk..biasa lah penduduk kt situ buat pendapat lebih..sekali masuk RM2 ye kwn2...klu kt senibong ni permandangan dia mengadapa laut dan nampak la singapore nye permandangan pd waktu malam...air laut berbau?owh ms yg kitorg mkn tu x de bau..alhamdulillah..klu x mau muntah blk pe yg dimakan..hehehehe
food dia?food dia okeys cuma ikan masak 3 rasa dia tu mcm manis sgt n butter prawn dia x macam masak dengan butter..tp tu kedai yg kitorg pergi..kt ctu de banyak lg kedai2 lain..mngkin lain kali kite leh rase yg lain plak...hehehehehe..okeys jom layan pic yg kitorg amik....

ni muka2 sebelum makan..happy je kan kitorg..yela dpt makan sedap sape yang x happy

ni masa tengah makan...Ya Allah baru la sedar begitu banyak sekali food yang kitorg order..

masa ni..de lagi yang x sampai lagi..pic yang kat atas tu menunjukkan semua food dh sampai.. ^_^

okeys..sila abaikan tahap kebuluran kami makan sampai bersepah licin

sbnr nye banyak lagi pic..tp malas..hahahahahaha..layan 4 keping ni je ek...nt sy nk promote cupcakes yang saya selalu order..ni untuk sape2 yang tinggal di area JB je tau...cupcakes dia sedapppppppp sangat hingga menjilat tapak tangan jari






No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...