Tuesday, April 20, 2010

Semerah Cinta Stilleto

ermmm ahad lepas saya g nengok wayang nie dengan akak, abang n adik saya...mcm ne ek nak mula kan celoteh psl cite nie...kalau nak cite psl sinopsis mcm malas la plak kan..kite cite overall je la ek..hik hik hik..malas la ni kan sbnr nye..tu yg nak ikut jln pintas jek..tu yg cite secara keseluruhanje.. hahahahahahaha...

okeys sebelum tu layan dulu pic cite ni k...


nape saya nengok cite nie?sbb ada lisa surihani yang cute lagi cantik itu...ermm overall cite nie kelakar n tidak lah membuatkan rasa ngantuk atau pe...ye la kalau x kelakar..x kan la sampai org blkg saya gelak abis bergoyang kerusi yg sy duduk..hehehehehe...tp x suka style farid kamil nampak selekeh (sori la yek farid..)...lisa dlm cite ni mcm slalu mmg sgt la cute n cantik dengan kasut merah..pastu pakai kasut tumit tinggi menari poco2...hehehehe sgt cute...pastu yg x leh tahan ms part nak cucuk buntut farid kamil dgn kasut stilleto dia tu..perghhhh semangat abis dgn muka2 skali..hehehehe....

cite ni yg buatkan kelakar sbb mak bapa farid kamil dalam cite nie...sape lgi kalau jamali shahdat dan maimon mutalib...sungguh natural okeys...sangat2 la lawak..tp frust sikit kt cite ni bila kt part ending..huhuhu sgt2 la tetiba saja dh abis n sgt lah simple...huhuhuhu...x jangka cite tu abis ms part ending tu sbb ayat ms part ending tu mcm tergangtung pun de ..mcm x cukup pn de...huhuhu..apa pun overall okey la cite nie...

tp yg lebih penting sekarang nie adalah cite adamaya....saya memang sudah jatuh cinta dengan cite tu...x leh miss dah nie..abis la mcm nie...nasib baik la cite dia petang kalau x, x jalan la research saya...huhuhu...





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...