Thursday, April 1, 2010

Memang lah kaunter pertanyaan

memang sah saya ni de lah kaunter pertanyaan x bertauliah...means kaunter pertanyaan bergerak okeys...aduisshhhhhhhhh nak lari dari sini...x nak jd kaunter pertanyaan lg...penat nk jawab...
huhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhu.......

TOLONGGGGGGGGGGGGGGGGGG

okeys bkn lah sy ni x leh ditanya or sombong ke pe ke...tp klu korg sendiri bila org tanye korg n korg jawab pastu org mempertikaikan jawapan korg...klu mcm tu baik x yah tanye kan..betul x?
saya x kisah klu org nk tanye sy ke pe ke..sy sedia je membantu n bg jawapan tp dh klu org tu annoying sunggu mmg la sy sakit ati kan...

okey2 saya bg cth..kang de yg ckp 'eleh tanye sikit pn x boleh ke?mcm bgs je dia nie"...

annoying people: "tau x registration form tu kene isi ke x"
saya jawab: "x tau sbb sy x isi..lg pn dlm email x suh isi pun"
annoying people: "eh kwn aku kata kene isi la..kwn2 dia sblum nie smua nye isi,aku nk isi la"
saya jawab: "better tanye person yg incharge biar kite betul2 paham n tau nk kene isi ke x"
annoying people: "ntah kwn aku tu..aku pn mls nk pk kena isi ke x"(erkk boleh ke jawab mcm ni?)
saya: "mls nk pk?tp dr td ko duk tanye je?"
annoying people: "takde aku tlg tanye tuk kwn aku" (alasan x leh diterima)

so setakat itu saja dan sy mls nk layan dah...klu pk2 blk..okeys mngkin dia tlg tanyekan tuk kwn dia..tp kenapa de ayat (sy x msk kan sbb nt pjg sgt entry ni jd nye) dia berbunyi mcm nie "eh ko x dpt email ek?jap2 aku check..a'ah la aku pn dia x email pn suh isi"...hahahhahahahaha kelakar giler...itu makna nyer ko pun pk skali..tp sbb kan ayat2 sy bg kt dia ayat bo layan so tu yg jawapan dia jawapan selamat...hahahahah playsafe saje...





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...