Wednesday, April 14, 2010

cupcakes

cupcakes dia comel2 n sangat2 lah sedap...tp ini hanya untuk penduduk sekitar JB je tau...sbb nye kalau luar dr JB mcm ne nk amik betul x?hehehehehehehehehe...cupcakes with chocolate ganache adalah sangat2 disyorkan untuk beli..ianya sgt lah sedap lg2 simpan dlm ice box or peti sejuk..ni tuk mana2 yang x tau ice box tu pe...hehehehehehehehehe..teringat dulu2 suka sgt panggil peti sejuk tu ice box...wah sungguh heaven sekali bila teringat zaman dolu2 kala ye x?...eh skrg pn kekdg msh panggil peti sejuk tu ice box...nape yek?ntah lah x pulak sy ketahui..kuikuikuikui...

okeys berbalik pada tajuk asal..tu la suka sgt menceceh lebih2... selain jual cupcakes, akak ni de jual cake juga..cake de mcm2 jenis..tp yg nampak menarik sangat2 adalah cheesecake dia...saya confirm rasa dia mmg sedap sgt sbb cheesetart dia pun sedapppppppppp sangat...beli 50 biji mcm x puas tuk msk ke dalam 5 org nye mulut...sebab sangat2 lah sedap..even dh duk dlm ice box 2 or 3 hari pun still crunchy...ermmmm air liur meleleh dh nie sbb sambil taip sambil terbayang...hahahahahahaha...okeys saya de uat pesanan lagi tuk ari jumaat nie sempena birthday makcik saya...hope makcik saya suka lah sbb saya orderkan blueberry cheesecake untuk dia...seronok sangat dpt kenal ngan akak yang buat cake n cupcakes nie...dia baik n peramah sangat...okeys2 jom kite layan pic cupcakes yg saya dh pernah order setakat ini...

cheesetart..

1st cupcakes yang sy order untuk adik saudara..theme dia barbie n mickey & minnie

ni plak ms makan2 kat senibong aritu...sorry gambar terbalik la plak..hehehe

ni cupcakes with chocolate ganache..ermmm yummy...

dan ini adalah tinggalan2 cupcakes yang sayang untuk dimakan..pic di atas adalah sebelum beberapa cupakes berkecai hancur...tukang bw nye terlampau excited..hehehehehe..pic cupcakes slps tu?x ade sbb x sanggup nak amik...huhuhu

okeys la sape2 yang berminat leh la terus pergi ke blog akak ni...sangat2 disyorkan... ^_^






2 comments:

batrisyiadelights said...

hai aziah syg..tkasih byk2 ye..promote baik sgt2 utk biz akak..x sangka pulak..tetiba terbaca..hehehe..semuga suksess dan happy selalu

Aziah said...

alamak..malu nye akak baca blog kite...anyway all da best tuk bisnes akak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...